poniedziałek, 27 października 2014

Dwa przepisy warte wypróbowania

Cześć!

Internet to jednak jest fajna rzecz :) Szybko i łatwo mogę znaleźć różne potrzebne (i te mniej potrzebne też) informacje. Jakiś czas temu szukałam dobrych przepisów z użyciem jarmużu, zaś Kuzyn podesłał mi linka do ciekawego przepisu z cieciorką, którą bardzo lubię. Dziś zaprezentuję oba przepisy.

Moje pierwsze spotkanie z jarmużem nie wypadło pomyślnie, ale już włoska zupa z dodatkiem tej roślinki wyszła pyszna! Oto link do przepisu oraz zdjęcie gotowej potrawy.
Cieciorkę bardzo lubię, choć nigdy bym nie pomyślała, że można ją połączyć w taki sposób jak zrobił to PudlaS gotując kurczaka z cieciorką i ryżem. Efekt jest fantastyczny!

2 komentarze:

  1. Nigdy nie jadłam cieciorki, ale w ty zestawieniu wygląda smakowicie ;)

    OdpowiedzUsuń